De | | WEB DESIGN | 3177 vizualizari
Alternativa pentru Google Chrome? Vivaldi 1.0 s-a lansat!

Jon von Tetzchner, fostul CEO Opera, tocmai a lansat Vivaldi 1.0, un browser web destinat "celor mai pretentiosi utilizatori". Intr-un articol de pe blog-ul companiei, aflam ca versiunea 1.0 este axata pe trei criterii fundamentale: eficienta, productivitate si placere de utilizare.

Avand deja milioane de descarcari, fiind in dezvoltare publica de peste 1 an de zile, versiunea 1.0 soseste cu mari promisiuni pentru utilizatorii pretentiosi. Avand o multitudine de functii noi, Vivaldi pare sa fie in avantaj, comparand cu alte browsere.

Evitand drumul celorlalte browsere, care in ultimul timp au eliminat din functionalitati, Vivaldi ofera utilizatorilor o larga gama de functii noi si utile pentru o experienta de utilizare placuta. Interfata utilizeaza Node.js, React si JavaScript. Paginile sale sunt randate foarte rapid datorita nucleului bazat pe Chromium.

Cea mai buna metoda pentru a intelege un nou browser este sa il testezi. Vivaldi 1.0 este disponibil pe Windows, Linux si OS X si poate fi descarcat direct de pe pagina oficiala - www.vivaldi.com

Scris de:
Serban Cioclov

CEO & Founder of SCDesign.ro

Cere Oferta Gratuit

Imaginea afacerii dumneavoastra trebuie sa aiba un impact vizual aparte pentru a oferi din primul moment încredere utilizatorului. Fie ca aveti nevoie de un site web, magazin online, logo ori alt element grafic, calitatea este garantata.

Doriti o evaluare gratuita a unui proiect? Ne puteti trimite detaliile
folosind datele sau formularul de contact.

Vreau oferta

Wordpress
MySQL
cPanel
HTML5
Prestashop
Prestashop
Prestashop
Prestashop