De | | WEB DESIGN | 7346 vizualizari
Intentionezi sa iti muti afacerea in mediul online? 7 sfaturi pentru a te asigura ca noul site aduce valoare companiei tale.

In contextul actual, cel mai important este sa nu actionezi pe fond de teama, in graba. Asistam la o trecere accelerata a afacerilor catre mediul online. Daca te vei grabi sa ajungi in online, din teama de a nu ramane in urma, nu vei face decat sa pierzi bani si timp.

Prezenta in spatiul digital si pe internet nu mai este un moft, ci a devenit o cerinta fundamentala ce defineste succesul unei companii. Astfel, majoritatea antreprenorilor vor trece prin procesul crearii unui site web sau al unui magazin online pentru afacerea lor.

Dezvoltarea unei afaceri in mediul online nu este o sarcina usoara. Multe informatii sunt neclare si este perfect normal, pana la urma nu toti antreprenorii sunt web developeri, web designeri sau specialisti in digital marketing. Este crucial sa te informezi corect. Informatiile disponibile pe internet sunt, de multe ori, in contradictoriu. Filtrarea acestora va determina esecul sau succesul proiectului tau din mediul online.

Costul dezvoltarii unui astfel de proiect este un subiect sensibil, insa poate fi un bun reper in determinarea calitatii produsului pe care urmeaza sa il primesti. Sa luam ca exemplu un magazin online. Raspunde-ti la intrebarea aceasta: Daca dezvoltarea unui magazin online de succes, ce ar genera un profit mediu de 1000 EUR / luna ar costa doar 300 EUR, atunci de ce nu ar avea deja toata lumea magazine online?

Cateva sfaturi practice ce te pot ajuta sa incoronezi cu succes lansarea unui site web sau a unui magazin online:

  1. Colaboreaza in baza unui contract de prestari servicii in care sunt detaliate toate aspectele dezvoltarii site-ului web sau ale magazinului online.
  2. Colaboreaza pe garantii, nu pe promisiuni. Impune garantii contractuale precum corectitudinea codului sursa, viteza de incarcare, implementarea GDPR, optimizarea SEO tehnica, optimizarea pentru mobil si tableta.
  3. Alege un partner cu experienta in domeniu si cu un portofoliu solid.
  4. Inconjoara-te de creatori, de oameni care inteleg limbajele native ale internetului. Evita companiile care vand la supra pret site-uri si design-uri refolosite.
  5. Foloseste tehnologiile moderne ca avantaj - tehnologia avanseaza foarte rapid, o solutie care era buna acum 5 ani, azi te poate lasa in urma.
  6. Orice proiect este unic si trebuie tratat ca atare. Alege o echipa care te asculta, care dedica timp proiectului tau, nu una care scoate site-uri web si magazine online pe banda rulanta.
  7. Gandeste pe termen lung - aloca resurse si timp proiectului tau. O investitie ieftina si rapida nu este de luat in calcul, deoarece peste 1 an vei fi fortat sa refaci intregul proiect.

Recomand oricarui antreprenor sa se intrebe daca solutia oferita de echipa ce urmeaza sa ii dezvolte site-ul este in avantajul dezvoltatorului sau in avantajul afacerii sale. Daca isi va raspunde la aceasta intrebare, va intelege ca solutia unui produs unic si personalizat este cea in care se vor investi mai mult efort si energie, iar acest aspect se va traduce mai tarziu prin succes.

Scris de:
Serban Cioclov

CEO & Founder of SCDesign.ro

Cere Oferta Gratuit

Imaginea afacerii dumneavoastra trebuie sa aiba un impact vizual aparte pentru a oferi din primul moment încredere utilizatorului. Fie ca aveti nevoie de un site web, magazin online, logo ori alt element grafic, calitatea este garantata.

Doriti o evaluare gratuita a unui proiect? Ne puteti trimite detaliile
folosind datele sau formularul de contact.

Vreau oferta

Wordpress
MySQL
cPanel
HTML5
Prestashop
Prestashop
Prestashop
Prestashop