De ce noi?

Echipa noastra are ca unic scop atingerea excelentei in toate ariile in care activeaza, de la machetele preliminare schitate manual, pana la liniile de cod scrise etapa cu etapa. Pregatim cu atentie si in detaliu orice proiect, deoarece ne dorim ca la sfarsitul zilei sa ne vedem clientii zambind.

Puterea agentiei noastre este data de membrii echipei, astfel incat niciunuia dintre noi nu ne este frica de proiecte si tinte ambitioase, dimpotriva - le asteptam cu interes si nerabdare!

Suntem loiali principiilor noastre – comunicare, transparenta si onestitate. Tratam fiecare proiect cu interes si punem pasiune in fiecare minut de creatie. Folosim cele mai noi standarde web si implementam cele mai bune practici atat in materie de design cat si in programare.

despre noi
despre noi

Serban Cioclov
Fondator SCDesign

Sunt un web designer, developer si grafician specializat in realizarea de pagini web si elemente grafice inovative, dinamice si atractive. M-am dezvoltat in acest domeniu de la varsta de 12 ani si am savurat fiecare minut dedicat acestei pasiuni.

Mi-a facut o deosebita placere sa sustin doi ani la rand cursuri de web design unui numar de peste 300 de elevi in urma carora acestia au dobandit elemente de baza pentru dezvoltarea unei cariere in acest domeniu.

Sunt aici pentru a va ajuta ca afacerea dumneavoastra sa isi atinga potentialul maxim.

despre noi
officeofficeofficeoffice

Cere Oferta Gratuit

Imaginea afacerii dumneavoastra trebuie sa aiba un impact vizual aparte pentru a oferi din primul moment încredere utilizatorului. Fie ca aveti nevoie de un site web, magazin online, logo ori alt element grafic, calitatea este garantata.

Doriti o evaluare gratuita a unui proiect? Ne puteti trimite detaliile
folosind datele sau formularul de contact.

Vreau oferta

Wordpress
MySQL
cPanel
HTML5
Prestashop
Prestashop
Prestashop
Prestashop