Branding, Identitate vizuala

Succesul afacerii tale va fi decis de abilitatea companiei de a atrage si retine clienti. Identitatea vizuala este unul dintre principalii factori ce vor determina clientii sa te aleaga pe tine in detrimentul competitiei. Prin crearea unei imagini ce transmite incredere, profesionalism si pasiune, te vei asigura ca afacerea ta va fi intotdeauna cea care atrage si retine clientii.

Identitatea vizuala este colectia tuturor elementelor pe care o companie le creeaza cu scopul de a se expune in cea mai buna lumina in fata clientilor. Aceasta imagine a brand-ului te va face usor de recunoscut.

Identitatea viazuala este fundatia ce creeaza legatura dintre companie si clienti, cea care determina felul in care clientii tai te vor percepe.

Branding, identitate vizuala
right
550
proiecte finalizate
100
%
clienti satisfacuti
Branding, identitate vizuala

Elemente ce fac parte din identitatea vizuala a unei firme sunt: font-uri, culori, imagini, logo, carti de vizita, bannere, documente oficiale, materiale de ambalare si impachetare, materiale promotionale personalize, orice alt material ce expune imaginea companiei.

Anumiti stimuli vizuali activeaza o parte a creierului asociata cu identitatea personala. Prin urmare, pentru a construi o identitate puternica, vor fi necesare luarea de decizii adecvate in ceea ce priveste conceperea identitatii vizuale.

Este important sa stabilim cine este firma ta, ce reprezinta brand-ul pe care doresti sa il creezi si care va fi mesajul transmis de imaginea afacerii tale. Acestea sunt determinate de factori cheie, precum: misiunea, valorile, personalitatea si vocea brand-ului.

Identitatea vizuala trebuie sa reprezinte fidel esenta companiei si sa transmita emotiile brand-ului. Trebuie sa lasi o impresie care sa rezoneze si sa ramana in mintea clientilor tai.

Identitate vizuala
Grafica Personalizata
PERSONALIZAT
Elementele pe care le realizam sunt personalizate si adaptate conform cerintelor fiecarui proiect
grafica vectoriala
VECTORIAL
Constructia vectoriala a materialelor permite redimensionarea acestora la orice rezolutie, fara a se pierde din calitate
realizare grafica
CREAT DE ARTIST
Conceptele grafice realizate de agentia noastra sunt gandite si create de artisti cu experienta in creatia grafica
atractiv
ATRACTIV
Alege sa captezi atentia clientilor din primul moment. Alege crearea unei identitati vizuale solide
vezi toate lucrarile
Vreau oferta

Ce spun clientii nostri?

Recenziile sunt preluate direct de pe Facebook si Google Reviews, astfel incat acestea sunt 100% autentice.
Andreea Netoi
Se da dovada de cunostinte profesionale excelente ! Multumesc
Cristi Dumitru
Sunt prompti si au idei inovatoare. Recomand cu caldura!
Ciprian Stoica
Servicii de calitate livrate de catre niste profesionisti! Recomand cu incredere.

Cere Oferta Gratuit

Imaginea afacerii dumneavoastra trebuie sa aiba un impact vizual aparte pentru a oferi din primul moment încredere utilizatorului. Fie ca aveti nevoie de un site web, magazin online, logo ori alt element grafic, calitatea este garantata.

Doriti o evaluare gratuita a unui proiect? Ne puteti trimite detaliile
folosind datele sau formularul de contact.

Vreau oferta

Wordpress
MySQL
cPanel
HTML5
Prestashop
Prestashop
Prestashop
Prestashop