Creare Magazin Online

Un magazin online este, inainte de toate, o afacere profitabila. Spre deosebire de magazinul fizic, acesta prezinta o serie de avantaje. In primul rand costurile mult mai mici. Se elimina cheltuielile pentru chirii, rafturi, vitrine, angajati, depozit si lista poate continua. Totodata un magazin online are o piata de desfasurare incomparabil mai mare - intreg internetul poate vizualiza ce oferi in magazinul tau.

Toate magazinele realizate de noi folosesc cea mai buna platforma de e-commerce disponibila, cu un numar enorm de facilitati si module. Printre acestea regasim administrare usoara a produselor si categoriilor, actualizarea inventarului si a stocului, statistici si rapoarte detaliate ale vizitatorilor si vanzarilor, efectuarea comenzilor cu sau fara cont, editarea facila a continutului, informatiilor si datelor de contact, plasarea de produse la oferta, discounturi, abonare la newsletter, promotii prin cupoane si vouchere.

Creare Magazin Online
right
550
proiecte finalizate
100
%
clienti satisfacuti
Creare Magazin Online

Ce face un magazin online? In primul rand un magazin online vinde si vinde foarte bine! Ne confruntam cu o trecere agresiva din mediul fizic in cel online, lucru ce ne indica ca viitorul comertului este pe internet. Intr-o lume din ce in ce mai aglomerata, oamenii prefera sa isi petreaca altfel timpul liber decat in fata cozilor interminabile de la casele de marcat - toate neajunsurile magazinului fizic dispar.

Crearea unui magazin online poate face diferenta dintre esec si succes, dintre profit si pierdere. Ofera-le clientilor tai o varianta moderna si comoda de a iti cumpara produsele - distanta de la client la magazin este de un singur click!

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client. Alege cu incredere cele mai bune servicii de creare magazin online!

Creare Magazin Online
rapoarte detaliate
RAPOARTE
Rapoarte si statistici complete si detaliate ale produselor, vanzarilor si clientilor magazinului
magazin online la cheie
MAGAZIN LA CHEIE
La predare veti avea un sistem complet pentru administrarea si actualizarea permanenta a magazinului
rapoarte detaliate
USER FRIENDLY
Prin implementarea unei interfete intuitive si usor de utilizat, clientii tai vor cumpara mai mult ca oricand
nelimitat
FARA LIMITA
Nu exista limita asupra numarului de produse, categorii si atribute pe care le poti afisa si vinde in magazin
Vreau oferta
Etape creare magazin online

Printre clientii nostri se regasesc:

Magazine Online dezvoltate de echipa noastra

Previzualizare magazin online EBamboo
creare Magazin Online
EBamboo
Magazin Online
Previzualizare magazin online AirsoftRomania.ro
creare Magazin Online
AirsoftRomania.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Tobiass.ro
creare Magazin Online
Tobiass.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Motive.ro
creare Magazin Online
Motive.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Bellona-Mobila.ro
creare Magazin Online
Bellona-Mobila.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Havana-Jewellery.ro
creare Magazin Online
Havana-Jewellery.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online HBGrip.com
creare Magazin Online
HBGrip.com
Magazin Online
Previzualizare magazin online Piata de Acasa
creare Magazin Online
Piata de Acasa
Magazin Online
Previzualizare magazin online HaineElegante.ro
creare Magazin Online
HaineElegante.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Yarid.ro
creare Magazin Online
Yarid.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Preturi-Materiale.ro
creare Magazin Online
Preturi-Materiale.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online HelenCrisFlower.ro
creare Magazin Online
HelenCrisFlower.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Amunis.ro
creare Magazin Online
Amunis.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Special-Gift.ro
creare Magazin Online
Special-Gift.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online OptiklarStore.ro
creare Magazin Online
OptiklarStore.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Lenjerii-Discount.ro
creare Magazin Online
Lenjerii-Discount.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online NetyBijoux.ro
creare Magazin Online
NetyBijoux.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online AutoBliz.ro
creare Magazin Online
AutoBliz.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online VelenCrafts.ro
creare Magazin Online
VelenCrafts.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online Trofee-Sticla.ro
creare Magazin Online
Trofee-Sticla.ro
Magazin Online
Previzualizare magazin online HandmadeByMaria.ro
creare Magazin Online
HandmadeByMaria.ro
Magazin Online
vezi toate lucrarile
Vreau oferta
Creare Magazin Online Creare Magazin Online 517
55
Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Valoare Colaboram cu echipa SCDesign de mai bine de un an si asteptarile ne-au fost intrunite si chiar intrecute in toata aceasta perioada. Desi proiectul a fost unul de o complexitate ridicata si deadline-urile stranse, echipa a dat dovada de profesionalism, implicare si mai ales, competenta. Apreciem in mod deosebit faptul ca dincolo de dezvoltarea proiectului in sine, echipa s-a pozitionat ca un consultant de incredere. Intotdeauna ne-a oferit variante mai eficiente si ne-a atras atentia proactiv asupra posibilelor probleme.
55
Serviciile oferite de echipa SCDesign mi-au depasit placut asteptarile. Am comunicat foarte bine cu fiecare membru in parte al echipei, iar rezultatul final este cel dorit. Recomand cu mare incredere!
55
O echipa profesionista, foarte receptiva la nevoile clientului, care comunica excelent si explica in detaliu toate aspectele pentru procesul de realizare a unui site web. Bunul simt si ideile inteligente pe care le are echipa SC Design, combinate cu cunostintele, fac ca proiectul sa se termine perfect. Ma bucur ca i-am cunoscut pe acesti tipi si ca am avut o colaborare atat de buna. 5 STELE !
55
O colaborare excelenta cu echipa SCDesign pentru realizarea site-ului: discutii si recomandari clare si la obiect, implementarea profesionista a nevoilor noastre. Cu siguranta vom reveni pentru alte proiecte!
55
Super echipa! Ce pot spune eu ca ii defineste este: profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea. Recomand tuturor care vor calitate!
55
Creatorul de site-uri profesionale SC Design ofera exact ce ai nevoie - continut si design de cea mai inalta calitate! O echipa de profesionisti, excelenti in ceea ce fac, cu daruire !
55
Am apelat la serviciile SCDesign pentru realizarea unui site web de prezentare. Totul a fost perfect, de la comunicare pana la timpul de realizare/ implementare. Recomand cu incredere!
55
Am apelat la serviciile SCDesign pentru site-ul meu si am fost placut surprins de nivelul de implicare si de atentia la detalii de care au dat dovada. S-a tinut cont de parerile mele si mi s-au adus argumente atunci cand existau variante mai potrivite. Recomand cu incredere!
55
Am apelat la SC Design pentru creare site prezentare. Proiectul a fost livrat la timp, iar echipa SC Design a dat dovada de profesionalism, comunicare si atentie la detaliu. Recomand cu ncredere serviciile oferite de SC Design!
55
Recomand cu incredere serviciile oferite de SC Design! Am avut parte de o experienta placuta, baietii sunt deschisi, comunicativi, profesionisti din toate punctele de vedere mulandu-se pe cerintele mele, promptitudinea fiind una din calitatile lor de baza. Multumesc SC Design, va urez mult succes in tot ceea ce faceti!
55
Mi-a placut faptul ca s-a tinut cont de parerile mele, dar am si primit sfaturi, atunci cand viziunea mea era un pic "ingusta" , sunt foarte multumit de rezultatul final. Profesionalism, eficienta, flexibilitate.
55
Profesionisti, creativi, schimba orice pana cand clientul este multumit. Recomand!
55
Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada! Eu sunt total incantata de magazin, nu as schimba nimic. Recomand!
55
Recomand cu incredere serviciile SC Design, sunt foarte seriosi si foarte atenti la cerintele clientilor
55
Recomand SCDesign.ro pentru profesionalismul si corectitudinea serviciilor oferite.
55
Profesionisti, creativi, schimba orice pana cand clientul este multumit. 5 stele!
55
Recomand cu incredere SCDesign! Pot sa recunosc ca nu sunt o priceputa in ale programarii, dar personalul firmei m-a ajutat sa inteleg totul, facand ca totul sa para foarte usor. Promptidudinea si profesionalismul ii definesc! RECOMAND!!!

Etape Creare Magazin Online

Acestea sunt etapele crearii unui magazin online de catre echipa SCDesign.
car
01.

Analiza proiectului

comunicare, definire proiect, obiective, definire public tinta, analiza competitie

Aceasta este etapa preliminara si totodata una dintre cele mai importante. in analiza proiectului, echipa SCDesign poarta o discutie aprofundata cu clientul, astfel incat ambele parti sa ajunga la consens cu privire la tintele proiectului si modalitatea prin care acestea se vor atinge.

Astfel, se pot stabili care sunt obiectivele si de asemenea identifica publicul tinta. Etapa continua cu analiza competitiei si identificarea punctelor slabe ale acestora, astfel incat, in momentul lansarii, proiectul clientului nostru sa fie publicat cu prima sansa pe piata.

trees
trees
02.

Platforma E-Commerce

varianta optima, functii specifice, performanta, ui/ux

Avand toate detaliile bine stabilite, managerul de proiect decide care este cea mai potrivita platforma e-commerce disponibila, astfel incat rezultatul final sa ofere cel mai bun raport intre experienta utilizatorului si performanta. Clientului i se explica diversele optiuni disponibile precum si varianta optima.

Printre cele mai populare platforme e-commerce, regasim Prestashop, WooCommerce sau Magento. Toate cele mentionate au avantaje si dezvantaje si fiecare dintre cele 3 poate reprezenta varianta optima pentru un anumit proiect. Totul se rezuma la complexitatea magazinului online, la performanta, la design si la functiile specifice.

03.

Web Development

programare, dezvoltare functionalitati, implementare, adaugare continut

Avand design-ul aprobat atat de echipa cat si de client, este momentul ca magazinul sa devina functional si pregatit pentru a fi afisat in browsere, pe orice dispozitiv, fie ca este vorba de desktop sau de telefon mobil. Pentru a realiza acest lucru, web developer-ul de proiect configureaza intreaga platforma, integreaza si instaleaza modulele specifice si scrie sau modifica sute de linii de cod, folosind tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL.

Un magazin complet functional, cu un design superb, nu isi atinge obiectivul daca nu are si continut pe masura. Echipa SCDesign sfatuieste clientul asupra celui mai potrivit continut, apoi il adauga si implementeaza in magazin intr-un mod cat mai lizibil si intuitiv pentru utilizator.

trees
trees
04.

Lansarea magazinului

incarcare pe host, actualizare domeniu web, promovare si mentenanta

In acest moment procesul de creare magazin online este finalizat, ramanand sa fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatori. Astfel, sunt necesare un host, pe care sa fie incarcate fisierele site-ului si un domeniu web bine ales, care sa faciliteze accesul.

Ingredientele crearii unui magazin online de succes sunt design-ul, functionalitatea, continutul dar si numarul de utilizatori. Un magazin fara utilizatori, nu este nimic altceva decat o adunatura de biti incarcata pe un server. Astfel, orice magazin va avea nevoie de o campanie de promovare bine gandita. De asemenea, pentru a elimina posibilitatea aparitiei de erori tehnice, serviciile de mentenanta sunt recomandate.

Cere Oferta Gratuit

Imaginea afacerii dumneavoastra trebuie sa aiba un impact vizual aparte pentru a oferi din primul moment încredere utilizatorului. Fie ca aveti nevoie de un site web, magazin online, logo ori alt element grafic, calitatea este garantata.

Doriti o evaluare gratuita a unui proiect? Ne puteti trimite detaliile
folosind datele sau formularul de contact.

Vreau oferta

Magazinul tau online prin SCDesign.ro

 • Cresterea vanzarilor. Tot internetul devine piata ta de desfasurare
 • Usor de administrare. Panou de administrare intuitiv
 • Solutie ecommerce moderna
 • Pregatit pentru marketing online, google ads si alte canale de promovare online
 • Suportul tehnic este asigurat
 • Design personalizat adaptat afacerii tale
 • Afacere online adaptata pentru piata din Romania
 • Optimizare SEO cu aparitii in presa
 • Implementarea cu cardul a platilor online
 • Comert electronic
 • Mentenanta site si magazin online
 • Acoperim si identitatea vizuala
 • Viteza de incarcare rapida
 • Colaboram si prin start up nation
 • Solutia completa pentru magazinul tau
 • Promovare site magazin online
 • Gazduire web si inregistrare domenii
 • Pret magazin online adaptabil nevoilor tale
 • Vanzari online
 • Design responsive
 • Servicii web complete

Servicii web design complete. Nu uita sa te uiti la portofoliu magazine online.

Cere oferta
Wordpress
MySQL
cPanel
HTML5
Prestashop
Prestashop
Prestashop
Prestashop