De | | WEB DESIGN | 1490 vizualizari
Alternativa pentru Google Chrome? Vivaldi 1.0 s-a lansat!

Jon von Tetzchner, fostul CEO Opera, tocmai a lansat Vivaldi 1.0, un browser web destinat "celor mai pretentiosi utilizatori". Intr-un articol de pe blog-ul companiei, aflam ca versiunea 1.0 este axata pe trei criterii fundamentale: eficienta, productivitate si placere de utilizare.

Avand deja milioane de descarcari, fiind in dezvoltare publica de peste 1 an de zile, versiunea 1.0 soseste cu mari promisiuni pentru utilizatorii pretentiosi. Avand o multitudine de functii noi, Vivaldi pare sa fie in avantaj, comparand cu alte browsere.

Evitand drumul celorlalte browsere, care in ultimul timp au eliminat din functionalitati, Vivaldi ofera utilizatorilor o larga gama de functii noi si utile pentru o experienta de utilizare placuta. Interfata utilizeaza Node.js, React si JavaScript. Paginile sale sunt randate foarte rapid datorita nucleului bazat pe Chromium.

Cea mai buna metoda pentru a intelege un nou browser este sa il testezi. Vivaldi 1.0 este disponibil pe Windows, Linux si OS X si poate fi descarcat direct de pe pagina oficiala - www.vivaldi.com

Scris de:
Serban Cioclov

Serban este propietarul si administratorul SCDesign. Pentru blog scrie articole si tutoriale despre web
comments powered by Disqus

Cere Oferta Gratuit

Imaginea afacerii dumneavoastra trebuie sa aiba un impact vizual aparte pentru a oferi din primul moment încredere utilizatorului. Fie ca aveti nevoie de un site web, magazin online, logo ori alt element grafic, calitatea este garantata.

Doriti o evaluare gratuita a unui proiect? Ne puteti trimite detaliile
folosind datele sau formularul de contact.

Vreau oferta

Wordpress
MySQL
cPanel
HTML5
Prestashop
Prestashop
Prestashop
Prestashop